Cautare

1115 de rezultate pentru "dosare divort" (2.75 secunde)
"Intr-o casnicie cand lucrurile nu mai merg ajungi si la divort la un moment dat. Nu cred ca trebuie sa ma lamentez si sa ma lansez in tot felul de acuzatii sau explicatii.
- Nu se mai poate tergiversa dosarul fiind trimis pentru rejudecare si ramane decizia definiiva - Un termen scurt de maximum 5-7 zile pentru sesizarea instantei de executare - Interdictia de evacuare din imobile in perioada 1 decembrie -1 martie - Prevede stimularea partilor de a incerca solutionarea unor conflicte prin mediere, de exemplu procese comerciale sau divort - Introducerea divortului pe cale administrativa, prin notar.
"E ca un divort, deci amiabil sa zicem asa, nepotrivire de caracter.
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din PSD, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort.
PDL guverneaza acum cu UDMR , dar evolutiile din ultimele luni (de la scandalul cu legea administratiei, la scandalul Borbely, la scandalul Cseke, la alte mici scandaluri prin teritoriu) indica faptul ca "vara vrajbei" lor s-ar putea sfarsi intr-un divort la toamna sau dupa alegeri.
Odata eliminat Mircea Geoana din PSD, cei mai multi uneperisti pot spune ca, intrucat motivele de divort au incetat, revenirea lor individuala sau in corpore la nava-mama ar fi un gest firesc, onest si chiar moral.
"Deci sunt destul de multe variante intr-o ecuatie cu mai multe necunoscute si va propun totusi sa asteptam cu calm momentul respectiv si sa vedem ce se mai intampla pentru ca, vedeti bine, un interviu sau cateva reactii politice pot, la un moment dat, sa creeze sentimentul unui divort iminent.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
divort cu scantei sau despartire violenta, dispute pe mosteniri, coruptie, exprimari colorate. Nu la fel de bine, dar destul de eficiente, sunt si informatiile despre aspecte pozitive:
Procesul de divort si de custodie a fost marcat de acuzatii reciproce din partea celor doi soti. Schwartzenberg este proprietarul Neocity Group, dezvoltator imobiliar.
Stelica Barna,care a revenit la numele de Constantin, dupa divort, a sarit din barca PSD in cea a PD.
Coleen se gandeste la divort. In momentul in care a fost oprit de politie, jucatorul lui Everton nu era singur, ci alaturi de o femeie, pe nume Laura Simpson, a carei masina o conducea si care a facut o serie de dezvaluiri in presa engleza.
S-a mai intamplat si in octombrie 2012, atunci cand Mihaela, a intentat actiunea de divort, iar cei doi au ajuns la tribunal.
DeCeNews : Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media:
Desi in vara anului trecut, National Enquirer scria ca in casnicia celor doi sunt probleme si se intrevedea un divort, zvonurile nu s-au adeverit.
Surse din anturajul lor sustin ca in urma cu cateva zile Diana si Ducu au depus actele de divort si, desi nu vor mai fi sot si sotie, au ramas foarte buni prieteni.
Sarmaua, daca indeplineste conditia esentiala a continutului ridicat de porc, se potriveste la nunta, botez, divort, avort, inmormantare, pe scurt la orice chiolhan.
Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
google-analytics.com